امروز: پنج شنبه, ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ برابر با ۰۶ شعبان ۱۴۴۶ قمری و ۰۶ فوریه ۲۰۲۵ میلادی
کد خبر: 290191
۴۷۶
۱
۰
نسخه چاپی

احکام بدوی ۴ متهم پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش صادر شد

احکام بدوی ۴ متهم پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش صادر شد

در ساعات پایانی ۲۲ مهرماه ۱۴۰۲، خبر وقوع قتل مرحوم داریوش مهرجویی و همسرش وحیده محمدی‌فر در حوزه قضایی شهرستان فردیس افکار عمومی و جامعه هنری و سینمایی کشور را در بهت فرو برد و مردم و دوستداران هنر را متاثر کرد. پس از برگزاری دادگاه ها، همه منتظر صدو حکم ۴ متهم پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش بودند.

اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری امروز در رابطه با آخرین وضعیت پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش گفت: «پرونده در استان البرز رسیدگی و منجر به صدور حکم بدوی شد. این پرونده دارای چهار متهم است که متهم اول به دو بار قصاص، متهم دوم به تحمل ۲۰ سال حبس و شلاق تعزیری، متهم سوم به تحمل ۲۰حبس و متهم چهارم به دلیل نوجوان بودن به ۵ سال نگهداری در کانون اصلاح و تربیت محکوم شدند.»

وی افزود: «از رای صادره فرجام‌خواهی شده و پرونده به دیوان عالی کشور ارسال شده و در حال رسیدگی است؛ هنوز رای قطعی صادر نشده و از همین رو از اعلام جزییات بیشتر پرونده خودداری می‌کنیم.»

  • منبع
  • روزیاتو

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید