امروز: جمعه, ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ برابر با ۰۹ شوّال ۱۴۴۵ قمری و ۱۹ آوریل ۲۰۲۴ میلادی
کد خبر: 282059
۳۵۳
۱
۰
نسخه چاپی

پهپاد خوراکی که در مأموریت‌های امداد و نجات به‌کار برده می‌شود

پهپاد خوراکی که در مأموریت‌های امداد و نجات به‌کار برده می‌شود

مهندسان موسسه فناوری فدرال سوئیس لوزان (EPFL)، نمونه اولیه پهپاد خوراکی را توسعه‌ داده‌اند که می‌تواند برای مأموریت‌های امداد و نجات به کار برده شود.

خوراکی برای امدادرسانی به انسان و حیوانات را در شرایط بحران مورد بررسی قرار می‌دهند.

شرایطی را تصور کنید که در آن فردی در حین کوهنوردی یا حتی در اثر بروز یک حادثه طبیعی، در شرایط بدون مواد غذایی گیر افتاده باشد. در چنین شرایطی، یک پهپاد که قطعاتی از آن قابل خوردن باشد، می‌تواند جان آن فرد را از گرسنگی نجات داده یا حتی به فرد درگیر در شرایط خاص، دارو و آب برساند.

پروژه RoboFood برای ساخت ربات‌های امدادرسان خوراکی

تیم تحقیقاتی موسسه فناوری فدرال سوئیس، ابتدا کار خود را به صورت آنلاین با عنوان «به سوی پهپادهای خوراکی برای مأموریت‌های نجات: طراحی بال‌های قابل خوردن» آغاز کردند. در مطالعه اولیه انجام شده آنها توانستند پهپادی را طراحی کنند که دارای بال‌های قابل خوردن است و می‌تواند در شرایط اضطراری به افراد نیازمند که بدون مواد غذایی درگیر هستند، کمک کند.

طراحی ظاهری پهپاد مربوطه همانند همگی پهپادهای معمولی است. با این تفاوت که بال ثابت آن از کیک برنجی و ژلاتین ساخته شده است و در مجموع ۳۰۰ کالری دارد.

یکی از محققان این پروژه می‌گوید، بال‌های پهپاد طعم شیرینی ترد برنجی را می‌دهند که با ژلاتین خام ترکیب شده است و می‌تواند در شرایط خاص، غذای خوبی باشد.

این پهپاد با بال‌های خوراکی در اولین پرواز آزمایشی خود عملکرد موفقیت آمیزی داشت. برای ساخت بال‌ها، محققان کیک‌های برنج گرد را با استفاده از دستگاه برش لیزری، برش داه و با ژلاتین به هم چسباندند تا ساختار بال را داشته باشد. برنج مقوی است و وزن زیادی ندارد و به همین دلیل گزینه خوبی برای ساخت بال‌های پهپاد به‌شمار می‌رود.

تیم توسعه پهپاد خوراکی قصد دارند راه‌هایی برای مغذی‌تر کردن بال‌های پهپاد بررسی کنند و ببیند آیا می‌توان مواد خوراکی بیشتری را به طراحی اضافه کرد یا خیر.

انتهای پیام

  • منبع
  • انتخاب

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید