امروز: شنبه, ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ برابر با ۱۰ شوّال ۱۴۴۵ قمری و ۲۰ آوریل ۲۰۲۴ میلادی
کد خبر: 278142
۴۵۵۰
۵
۰
نسخه چاپی

قبایل آدمخوار | عجیب اما واقعی، با قبایل آدمخوار آشنا شوید!

آدمخواری مسئله‌ای نیست که به راحتی پذیرفته شود علی‌الخصوص در دوره‌ای از زندگی بشر که در اوج بالندگی فرهنگی انسانی و اجتماعی زندگی می‌کند ولی باید بگوییم که این حقیقتی محض است که در برخی از نقاط کره‌ زمین این مسئله وجود دارد.

قبایل آدمخوار

قبایل آدمخوار

حتی فکر کردن به نامش هم ترسناک است. تصور کنید در دوره ای که تکنولوژی حکم رانی می کند، مردمی وجود داشته باشند که حتی از تاریخ و وقایع اطراف خود خبر نداشته باشند. شاید تاکنون آدمخوارها را فقط در فیلم و سریال دیده باشید. همه ما باور داریم که روزی آدمخوارها وجود داشته اند اما این که در چنین عصری همچنان پایدار باشند، عجیب است.

قبایل آدمخواران در هند

هندوستان همیشه آن دلبر رنگارنگ و شادی‌های بالیوودی نیست که ما در نظرمان داریم بلکه، این کشور زیبای پر رمز و راز که هر گوشه‌اش جلوه‌ای از عظمت‌های روز افزون الهی است، قبیله‌ای بسیار مخوف و ترسناک برای هر انسانی را در خود دارد.

این قبیله که به نام وارانسی مشهور شده است، برای اولین بار توسط یک عکاس در سراسر جهان به تصویر کشیده شد. البته با توجه به این که این قوم همگی آدمخوار هستند به نظر می آید که باید مدال شجاعت را به این عکاس با احترامات فراوان اهدا کرد.

باید این نکته را درباره‌ قبیله‌ وارانسی بدانید که اعضای این قبیله همگی در قبرستان‌ها زندگی می‌کنند و از گوشت انسان‌های مرده تغذیه می کنند! افراد این قبیله در طی مراسم‌های خود از جمجمه‌ انسان‌ها به عنوان لیوان استفاده می‌کنند و گوشت حیوانات را نیز به صورت خام می‌خورند. برخی از مردم اعتقاد دارند که آدمخوارها به‌خاطر نوع تغذیه‌ای که دارند، قابلیت پیش بینی آینده را نیز دارند.

گویا برخی از رئیسان قبیله ی وارانسی تا سن ۱۷۰ سالگی عمر می کنند. البته این قوم به صورت کامل و تا جایی که می توانند خودشان را از قبایل انسانی و تمدن ها جدا می سازند تا بدون ارتباط با دیگران به حیاتشان ادامه دهند و اصلا رابطه ای با اقوام قبایل دیگر ندارند.

قبایل آدمخوار

قبیله‌ای در اندونزی

قبیله آدمخوار کرووای (Korowai) در اندونزی. قبیله کرووای یکی دیگر از قبایل آدمخوار بر روی کره  زمین است که با جمعیت ۳ هزار نفری در کشور اندونزی زندگی می‌کنند. اگر بخواهیم از لحاظ مرز جغرافیایی محل زندگی دقیق این قوم را مشخص نماییم باید بگوییم که این قبیله در جنوب شرقی پاپوآ در منطقه‌ گینه نو اندونزی سکونت دارند.

این منطقه دقیقا از آن دسته مناطقی است که کمتر کسی به آن جا سفر می‌کند اما اگر کسی به این منطقه برود، باید بداند که احتمالا سفر بی‌بازگشتی خواهد داشت.

مردم این قبیله تا سال ۱۹۷۰ از دنیای بیرون از قبیله‌ خود به صورت کامل بی‌خبر بودند و حتی تصور نمی‌کردند که افرادی غیر از آن‌ها بر روی زمین نیز زندگی می‌کنند. البته همه‌ی افراد این قبیله آدمخوار نیستند اما، آدمخوارهای این قبیله همگی شکارچیان بسیار ماهری هستند که در نقاط تاریک جنگل کمین می‌کنند.

یکی از حقایق جالبی که درباره‌ این قبیله در اندونزی وجود دارد این است که از آن جایی که قبایل آدمخوار در این منطقه، بسیار بزرگ هستند جنگ‌های بزرگی هم در میان آن‌ها رخ می‌دهد.

افراد این قبیله همگی دارای بیماری فقر آهن و کم خونی هستند و با این که خودشان از این بیماری و علائمش چیزی نمی‌دانند اما می‌توان از ورای علائم ظاهری آنان پی به این مسئله برد. آن‌ها نام این بیماری را خاخوآ یا جادوی سیاه گذاشته اند و هر کس را که به این بیماری دچار شده باشد را کشته و می‌خورند!

قبایل آدمخوار

خانه های قبایل آدمخوار

آدمخوارها معمولا خانواده های پرجمعیتی دارند. آن ها در خانه های درختی زندگی می کنند تا از نیش جانوران گزنده و وقوع بلایایی همچون سیل در امان بمانند. در جنگ های داخلی میان قبایل آدمخوار ، زنان به بردگی گرفته می شوند. از این رو بالا بودن خانه هایشان از سطح زمین، در محافظت از زنان قبیله نقش دارد.

قبایل آدمخوار

کرووای تنها قبیله آدمخواری است که همچنان به رسوم اجدادی خود پایبند مانده است. بیماری فقر آهن و کم خونی در بین افراد این قبیله دیده می شود. از آن جایی که آن ها درباره فقر آهن و کمخونی چیزی نمی دانند، افرادی را که دچار این بیماری شوند، از روی رنگ چهره شان تشخیص می دهند. آدمخوارهای این قبیله اعتقاد دارند که این افراد دچار جادوی سیاه یا “خاخوآ” شده اند و زردی چهره و تغییر رنگ پوستشان، روح شیطانی را در وجود آن ها بیدار کرده است. فرقی ندارد کسی که به این بیماری مبتلا می شود، کودک باشد یا بزرگسال، از بستگان باشد یا غریبه، باید جادوی سیاه با فرو رفتن چاقویی در قلب آن ها دور شود.

  • منبع
  • الی گشت
  • مجله دلتا

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید