امروز: شنبه, ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ برابر با ۱۷ شوّال ۱۴۴۵ قمری و ۲۷ آوریل ۲۰۲۴ میلادی
کد خبر: 282760
۶۷۷
۱
۰
نسخه چاپی

آیا روش کول اسکالپتینگ برای لاغری تاثیر گذار است؟

کول اسکالپتینگ

هر ساله، میلیون ها نفر از رژیم های غذایی مختلف پیروی می کنند یا تحت عمل جراحی قرار می گیرند، به این امید که به اندام باریک تری دست یابند. لاغر شدن می تواند به دلایل زیادی یک هدف سخت باشد، بنابراین جای تعجب نیست که ایده حذف چربی بدن بدون محدود کردن غذا خوردن مورد توجه قرار بگیرد. چاقو جراحی و رویای لاغر شدن سالانه هزاران نفر را به لاغری موضعی با روش کرایولیپولیز می کشاند که معمولاً با نام تجاری کول اسکالپتینگ (CoolSculpting) شناخته می شود.

سازمان غذا و داروی ایالات متحده، کول اسکالپتینگ را برای استفاده در سال ۲۰۱۰ تایید کرد و در سال ۲۰۱۹ چهارمین روش زیبایی غیرتهاجمی محبوب در ایالات متحده بود.

کول اسکالپتینگ چیست؟

کرایولیپولیز فرآیند استفاده از دمای سرد برای از بین بردن سلول های چربی زیر سطح پوست است.

اگرچه اصطلاح کول اسکالپتینگ اغلب برای اشاره به فرآیند کرایولیپولیز استفاده می شود، اما در واقع نام تجاری یک دستگاه پزشکی خاص است که برای انجام کرایولیپولیز استفاده می شود.

کول اسکالپتینگ چگونه انجام می شود؟

در این روش، یک تکنسین پدهای ژلی را روی نواحی مورد نظر قرار می دهد و سپس با دستگاه از روی آنها عبور می کند. آنها همچنین ممکن است از یک کاپ اپلیکاتور با خلاء برای کشیدن بافت به داخل کاپ استفاده کنند. در هر صورت، هدف اعمال دماهای پایین در نواحی خاصی از بدن برای از بین بردن سلول‌های چربی است که در نتیجه شکل بدن را تغییر می‌دهد. سلول های چربی مرده لزوماً یک شبه ناپدید نمی شوند. طبق گفته سازنده کول اسکالپتینگ، ممکن است تا شش ماه طول بکشد تا بدن به طور کامل سلول های چربی مرده را از بین ببرد.

چه کسانی می توانند کول اسکالپتینگ انجام دهند؟

همه انسان‌ها با تعداد ثابتی سلول‌های چربی متولد می‌شوند. پس از سال‌های نوجوانی، با افزایش یا کاهش وزن، سلول‌ها کوچک یا متورم می‌شوند. با روش هایی مانند کول اسکالپتینگ، هدف این است که اثرات زمان بر بدن معکوس شود.

کول اسکالپتینگ ممکن است گزینه خوبی برای افرادی باشد که می‌خواهند چربی زیر جلدی را در یک ناحیه خاص کاهش دهند و جراحی برای آنها ممکن است بسیار خطرناک باشد، اما نمی تواند به اندازه گزینه های جراحی مانند لیپوساکشن چربی را از بین ببرد.

مزایا و معایب کول اسکالپتینگ

مزایا

• این یک روش غیرجراحی فرم دهی بدن بوده که راحت تر از لیپوساکشن است و به برش، بی حسی و استراحت نیاز ندارد.

• زمانی که پوست شما با سرما منطبق شد، درمان نسبتاً راحت می شود.

• نتایج خوبی ایجاد می کند که ماندگاری طولانی مدت دارد.

• دیدن نتایج می تواند یک محرک قوی برای شروع سبک زندگی سالم باشد.

معایب

• اغلب افراد به دو یا سه جلسه درمان با فاصله زمانی ۲۰ هفته ای نیاز دارند و ماه ها طول می کشد تا نتایج مطلوب حاصل شود.

• سه جلسه درمانی برای نواحی بزرگ بدن می تواند گران تر از لیپوساکشن شود.

• طبق گفته برخی افراد پس از کول اسکالپتینگ تفاوت زیادی را مشاهده نکرده یا عوارض جانبی مانند درد و هایپرپیگمانتاسیون داشته اند.

• برخی پس از از دست دادن چربی دچار افتادگی و شلی پوست شده اند. (معمولاً در افراد مسن که پوست آن ها دارای قابلیت کشسانی کمتری است).

• اگر دستگاه توسطه عرضه کننده به درستی قرار داده نشود، می تواند موجب فرورفتگی یا یخ زدگی بافت بدن در اثر سرما شود.

• مطالعات نشان می دهند که دو سوم بیماران تا هشت هفته پس از کول اسکالپتینگ در منطقه درمان دچار بی حسی شده اند.

• در موارد نادر احتمال افزایش چربی در محل درمان وجود دارد.

کول اسکالپتینگ

عوارض جانبی کول اسکالپتینگ چیست؟

این روش عموماً یک روش ایمن و کم خطر است. عوارض جانبی آن معمولاً خفیف هستند و ممکن است شامل درد یا کاهش حس در ناحیه مورد نظر باشد. برخی از افراد ممکن است در طول عمل احساس ضعف، حالت تهوع یا سرگیجه داشته باشند یا ممکن است بعد از آن دچار بثورات، تورم یا تغییر رنگ در ناحیه مورد نظر شوند. اما این عوارض جانبی معمولاً در هفته‌های بعد از عمل به خودی خود برطرف می‌شوند. این روش ممکن است منجر به پریدگی یا موج‌های نامنظم در پوست شود. اما این یک عارضه جانبی رایج نیست. در نهایت کول اسکالپتینگ می‌تواند غیرقابل پیش‌بینی باشد.

به خاطر داشته باشید این روش، کاملاً برای زیبایی است و به عنوان وسیله ای برای کاهش وزن موثر نیست. از آنجایی که سرمای دستگاه تنها به لایه‌های بالایی چربی زیر پوست نفوذ می‌کند، این روش بهتر است برای از بین بردن مناطق کوچک چربی سرسخت استفاده شود. این روش نمی تواند ترکیب کلی بدن فرد را تغییر دهد.

  • منبع
  • روزیاتو

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید